כבר לפני יותר ממאה שנה בחנו הפסיכולוגים את מקומו של העובד בארגון. היום ברור שהעובדים הם משאב קריטי להצלחת הארגון, אם לא הקריטי ביותר, ולכן חשוב להשקיע בו ללא היסוס ובמקצועיות!
רוצים שנבנה לכם סדנת בישול מוצלח במיוחד? דברו איתנו עכשיו:
מהי סדנת בישול?
צ'ילי הפקות מזמין אתכם לערב גיבוש לעובדים במרכז לסדנת בישול בתל אביב. בסדנה החווייתית של הסטודיו כולם משתתפים בתכנון ובהכנת המנות, מה שתורם רבות לגיבוש. הסדנה מבוססת על רשימת מתכונים שמתוכננת מראש ואורכה כ-3 שעות. בסיומה אתם אוכלים את מה שבישלתם! התפריט כולל ארוחת גורמה פרי עמלכם, שתייה קלה, מגוון משקאות אלכוהוליים ויינות מיקבי בנימינה. בסדנה יכולים להשתתף עד 300 איש. הסטודיו מציע מספר סוגי סדנאות לבחירתכם, לדוגמה:
סדנת בישול איטלקי – נלמד על המטבח האיטלקי המופלא, ועל המנות המוכרות והקלסיות ביותר. נכיר את הסגנונות של המטבח האיטלקי ואת המאכלים השונים. בסוף הסדנה תדעו מה ההבדל בין ספגטי לבין רביולי לבין פטוצ'יני ואחרים. כמו כן, נכין פסטה ורביולי החל מהבצק, תוך שימוש במכונת הפסטה.בנוסף ניתן להכין מנות אחרות כגון: אנטיפסטי, פוקצ'ה,פולנטה,ריזוטו,פיצה,נאפוליטנה ועוד.
סדנאות בישול אסיאתי –גם סדנה זו מפעילה את כולם ואורכת 3 שעות. הסדנאות האסיאתיות כוללות בישול אסיאתי, אוכל רחוב תאילנדי, סדנת דים-סאם וראמן, סושי, אוכל יפני וסדנת בישול הודי.
סדנאות אפייה – בסטודיו מתקיימות סדנאות של אפייה בסגנון צרפתי, אפיית לחמים ביתיים, הכנת קינוחי מסעדות, מאפי שמרים ומאפים מלוחים. בסדנה תלמדו על לישה ועל הכנה נכונה של כמה סוגי בצק שמרים. תקבלומידע על סוגי קמח שונים ועל תפקידו של הגלוטן. כמו כן תתרגלו קיפול בצקתלמדו להכין מילויים שונים.
סדנה תחרותית
סדנה תחרותית (או "קרב סכינים") מיועדת לקבוצות שמעוניינות לעודד שיתוף פעולה אקטיבי בין המשתתפים שלהן. בסדנה מתחלקים לקבוצות קטנות ולכל קבוצה מוצמד שף. לאחר שמקבלים את כל חומרי הגלם, מתחילים להכין סעודת מלכים עשירה, כל צוות עם השף שלו. ניתן להרחיב את הפעילות ולצאת מוקדם יותר לקניות בשוק הכרמל, ומיד לאחריהן לחזור לסטודיו לתחרות הבישול המתוכננת.
סיור קולינרי
אפשר להעשיר את ערב הגיבוש לעובדים ולצאת למגוון סיורים קולינריים בשוק הכרמל, שוק לוינסקי ושוק התקווה. בסיורים תלמדו על עולם האוכל, תכירו מאכלים ותבלינים חדשים, תקבלו טיפים לצירופי מזון, ולתבשילים שלא ידעתם על קיומם. הסיורים כוללים סיפורים הן של המדריכים, הן של רוכלי השוק, וכמובן טעימות. לאחר שתחוו את עולם האוכל מבחוץ תוכלו לשוב לסטודיו לסדנת הבישול.
סדנת קוקטיילים
סדנה זו נעשית בזוגות והיא פעילה ויצירתית מאוד. להכנת קוקטיילים ניתן להשתמש בשלל תבלינים, צמחי תיבול, פירות טריים, יינות, ברנדי, פירות יבשים ועוד. בסדנה המשתתפים מכינים 6 סוגי קוקטיילים, בהם: מוחיטו, טרופיקלסאוור, סנגרייה, בננה קולדה ועוד.